کابینت آشپزخانه با گستردگیهای خود یکی از اجزای مهم و حیاتی در دکوراسیون هر منزل است.گر بهصورت جزئیتر ویژگیهای آنها را مورد بررسی قرار دهیم. نکات حائز اهمیت زیادی برایمان آشکار خواهد شد. در این مقاله سعی بر این شده تا شما را با زوایای پنهان کابینت آشپزخانه های گلاس آشنا و به بررسی معایب و مزایای کابینت های گلاس بپردازیم تا خرید هوشمندانه تری نسبت به انتخابتان انجام دهید
معرفی کابینت های گلاس
کلمه ی های گلاس high gloss به معنی براقی زیاد است. کابینت های گلاس نیز بدلیل درخشندگی به این نام معروف شده است. این سبک از کابینت در واقع با چوب ام دی اف با روکش ورق های های گلاس ساخته میشود. این مواد مانند شیشه براق و شفاف است. این کابینت ها به دلیل براق بودن نوعی منبع نور در آشپزخانه میباشند.همین امر سبب دوچندان شدن نور محیط خواهد شد. این کابینت ها با بازتاب نور خواهد بود.روکش این کابینت ها از نوعی پلاستیک شبیه شیشه ساخته شده.البته برخلاف تصور عموم، روکش کابینت های گلاس همیشه براق نیست بلکه این کابینت ها دارای روکش مات نیز میباشند.
مزایای کابینت هایگلاس
-
منبع نور بودن کابینت های گلاس
کابینت های گلاس، سطحی صاف و صیقلی دارند. چرا که با روکش براق و شیشه مانند پلکسی پوشانده شده اند. به همین دلیل قادر هستند تا نور را از بیرون دریافت کرده و منتشر کنند. به همین دلیل با رفلکس نور یک منبع نور محسوب میشوند. این قابلیت برای آشپزخانه های کم نور بسیار مناسب است.
-
داشتن طرح های مختلف ساده و موج دار
یکی از مهم ترین مزایای کابینت های گلاس شفاف و براق بودن آن است که نمای زیبایی دارد. البته که های گلاس در دو نوع براق و مات تولید میشوند. که طرفداران هایگلاس براق بیشتر از مات آن است. و میتوان از رنگ های تلفیقی و مکمل در طراحی و ساخت آن استفاده کرد.
-
کابینت های گلاس نظافت آسانی دارند
یکی از فاکتورهایی که در انتخاب کابینت آشپزخانه بسیار مهم است، تمیز بودن و ظاهر بدون لکه آن است. کابینت هایگلاس در انواع کابینتهای براق، لکهها را کمتر نشان میدهد که بسیار تمیزتر به نظر میرسد.همچنین یکی از مشکلات همیشگی خانم ها با کابینت ها تمیز کردن آن ها است. بیشتر کابینت هایی که در بازار موجود هستند، دارای سطوح برجسته و فرو رفته ای میباشند. که به همین دلیل موجب میشوند سطح کابینت سریع گرد و خاک گرفته و یا چرب و کثیف شود. تمیز کردن کابینت هایگلاس تنها با یک دستمال مرطوب نخی یا میکروفایبر انجام میشود.
-
مقاومت بالای کابینت های گلاس نسبت به ام دی اف در برابر رطوبت
مقاومت بالاتر کابینت های گلاس در برابر رطوبت باعث میشود مانند کابینت امدیاف با آب متورم نشود و ظاهر مرتب آن حفظ شود.
معایب کابینت هایگلاس
-
آسیپپذیری در برابر خراش:
این مدل از کابینت های گلاس براق در اثر برخورد با اشیای تیز به سرعت خراش پیدا میکنند. تماس مداوم جسم های سخت و ضربه های شدید باعث خش افتادن روی کابینت های گلاس میباشد.
-
آسیپپذیری در برابر لکه:
کابینت های گلاس خود را حداقل هفته ای یکبار تمیز کنید تا اثر چربی و لک ها به عمق آن نفوذ نکند.سطح کابینت های گلاس کاملاً صیقلی است. کثیفی و لکه ها را به خود نمیگیرد. بنابراین برای تمیز کردن سطح کابینت هایگلاس نیازی به مواد شوینده ندارید. با یک دستمال نخی یا میکروفایبر مرطوب تمام لکههای چربی و کثیفی در چشم بههمزدنی از بین میروند
-
آسیبپذیری در برابر رطوبت:
کابینت های گلاس از مغزی ام دی اف ساخته شده است. ام دی اف ها در برابر رطوبت مقاوم نیستند و در صورت اسیب دیدن روکش های گلس و رسیدن آب و رطوبت به ام دی اف با گذشت زمان خراب خواهند شد.